Dance like your vagina is on fire


En dag på stan

Hemma! Har haft en riktigt bra dag hittils, varit i stan hela dagen. Det blev två runder på mcdonalds, haha tjockt! Vi gick runt och kollade lite i affärer, men jag hade nästan inga pengar alls så jag köpte inget. Har varit lite överallt i stan faktiskt, söder, djurgården, kungsträdgården... Men presis innan vi skulle åka hem gick jag in i deppmode och var jätte seg och sur, undra tjejerna märkte nått? Haha. Nu är jag hemmar och surar, fast det börjar gå över. Ibland blir man bara sur utan någon anledning alls?




Bilder från dagen, Alice fotade!


Skön morgon

Hittills har har morgonen vara jätte skön! Har hunnit fixat mig i lugn och ro och ätit K special. Mys! Dagens kläder:

Shorts - Gina tricot
T-Shirt - H&M



The day before tomorrow

Nä vad säger ni? Dags att sova för mig nu då. Imorron ska jag till söder på morgonen, sen käkar jag troligtvis lunch/fikar där med några kompisar och sen vet jag inte vad som händer. Vi får se helt enkelt! Nu sitter jag i min säng och dricker varm mjölk. Jag känner mig som en stor bebis när jag dricker varm mjölk, men det är ju så gott!




Härliga webcam bilder....


Mys tröjan på



BIK BOK, 99 kronor


Mys väder

Hemma från dah helvete, also know as skolan, nu. Ska bara MYSA MYSA MYSA i soffan med en filt och en film. Älskar regn! Det är underskattat, även om soliga dagar också är bra... Men man behöver lite regn dagar ibland, så man kan ha en anledning att ta det lungt. Alla människor är så stressade hela tiden!


djur är också människor... eller?

Jag har mycket mer sympati för djur än jag har för människor... Hur sjukt det än låter. T.ex. på filmer! Om en människa dör bryr jag mig inte så mycket, men om ett djur dör så stor bölar jag. Varför egentligen? Jag är ju själv en människa och inte en hund eller en katt... Men det känns som om att eftersom djur inte kan prata så tror vi människor att dom inte kan tänka själva eller har känslor - vilket dom faktisk har! Och vissa behandlar djur så jävla dåligt. Läste om ett par som hade lämnat sin hund till en kvinna när dom skulle på semester, det slutade med att dom fick avliva hunder när dom kom hem eftersom kvinnan hade satt eld på hunden - med flit. Vem gör sånt?! Blir så jävla känslosam när jag läser om sånna saker. Om det var en människa som hade blivit påsatt (HAHA misstoooooooooooooolk) eld hade jag inte brytt mig så mycket.

Mina kompisar hade någon uppgift om djur eller något i skolan, dom skulle förklara varför djur skulle behandlas med respekt. En av dom kom på de bästa argumentet ever - djur är också människor! Haha!


City of the moment

Tänkte starta upp en ny kategori - CITY OF THE MOMENT!

Kommer lägga upp maaaassor med härliga bilder på en stad och skriva lite kort om den när jag känner för det. Kommer vara allt från London till Sydney, Göteborg till Milano. Jag älskar att resa och jag älskar storstäder, om du också gör det så kommer du älska den nya kategorin! Kommer börja redan idag, en stad som jag älskar - kanske till och med är min favorit stad - och som är väldigt populär. Håll utkik för att veta vilken stad det är jag pratar om! ;)



@school

Sitter i skolan och tänkte bara berätta att jag lever! Har härliga planer för bloggen. Ni får veta om ni tittar in här fter tolv. Är taggad faktiskt! No lifer som jag är mihi, love it! :)

En snabb outfit bild tagen med min bebis (mobil mehe) kommer bättre bilder när jag är hemma!

image description



Puss på er

Dålig bloggare...

Jag erkänner! Har varit en dåååååålig bloggare idag! Men jag har varit ganska upptagen idag. Typ... Har shoppat, ätit och kollat på big brother finalen - Hanna J ftw! :) Hon har inte varit min favorit, men jag gillar henne och hon förtjänar att vinna. Hon är nog den som behöver pengarna mest! Kommer bli jääte tråkigt att inte veta vad som händer i Annicas och Marcelos förhållande längre, haha. Får hitta något annat sätt att stalka dom på. Jag har alltid tyckt att bb är det tråkigaste och töntigaste som finns, men den här säsongen har jag varit ett riktigt bb fan och kollat på i princip alla avsnitt + lite 24/7 + extra klipp på bb hemsidan. Nörd varning häraaaa....

Förresten så har jag bestämt mig att ta tag i mina fula naglar nu! Eller fula och fula... Jag har faktiskt ganska fina, smala och långa naglar. Det är bara det att jag inte orkar ta hand om dom så dom blir torra och går sönder hela jävla tiden. Men igår klippte jag av dom och börjar om from skratch med myrraolja och mycket filning.




HEHE jaaaaaa..... Ni får en härlig bild ni kan garva åt också!


SHOES


Ny väska

Hej hej! :)

Nu är jag hemma igen, en väska och en tröja rikare. Tröjan har inget speciellt, inte väskan heller egentligen men jag visar den ända haha. Köpt i en affär som jag glömt namnet på...


Bråttom

image description
 Min frukost

Ska åka och shoppa nu, så jag hinner bara göra ett kort kort koooooort inlägg. Så klart!


Water

Jag har alltid älskat regn. Det är nästan mitt favorit väder... Älskar ljudet av regn. Det är det bästa ljudet jag vet. Det och vågor! Älskar vatten överhuvudtaget faktisk - förutom att dricka det. Jag har alltid varit en riktig vatten människa, alltid när jag badar är jag under vattnet och kommer bara upp till ytan för att ta luft då och då. Det är en helt annan värld under vattnet! Älskar att upptäcka den, det e så jävla vackert. Gud vaad poetiskt allt blev nu... PRO!



Idag har jag hunnit med att fixa mina naglar, städat min hylla lite, sytt klart min väska, badat bubbelbadkar, aniktsmask + hårinpackning, planera midsommar (vi kom ingen vart så det gills inte haha) ätit och - tro det eller ej - INTE KOLLAT PÅ TV! Så mycket iallafall haha... Det var ju riktigt TV väder idag. Har varit skit osocial idag för vädret e som det e. Jag skyller alltid på att ddet regnar har jag märkt! "Det regnar, jag degar i soffan". "det regnar, jag behöver inte gå ut", "det regnar, jag behöver inte plugga". Fråga inte hur jag inte måste plugga bara för att det regnar haha :)


Städat hyllan

FÖRE:






EFTER:








WTF?!

HAHA sitter och garvar åt den här bilden just nu, jag ba "wtf?!" ;)

Btw så läste hörde jag om en tvåbarns pappa som hade dött medans han hade en trekant med  en tjej (inte frun) och en kille... Han hade sökt vård om "smärtor i bröstet" och dom hade glömt varnat honom att han skulle unvika att över anstränga sig fysiskt. Och nu får hans familj 20 miljoner i skadestånd! Happy endning då... haha eller? ;)


Idag är det kallare än det var på julafton

Idag är det 5 grader utomhus, på julafton var det 6 gradet... VAFAN! Förra årets juni var sjukt varm kommer jag ihåg, men i år kommer det tydligen bli kallaste juni månaden på länge. Jag som hade tänkt pressa i veckan, hoppas det spricker upp lite!

Tänkte gå och ha lite spa med mig själv, puss!


Btw borde jag ha den här bilden som header istället? :)


PEACE

Jag har kommit på att jag älskar att sy... Haha. Dock älskar inte nålen mig lika mycket, idag när jag sydde klart en väska jag gjorde för ett tag sedan attackerade nålen mig flera gånger och nu sitter jag här med fem plåster på mina fingrar och händer.... Såhär blev väskan iallafall:


Vad tycker ni? Kommer använda den som en strand väska! :)

I just haven't met you yet



Man kan inget annat än att älska den här låten, huh? :) Blir glad av den!

Frulleeeeeee


Sommar planer

Jaha en ny dag, en ny chans eller vad e det man säger? Idag ska jag vara inne hela dagen och ligga och dega lat som man är! Det regnar ju ute så det e skönt! Då har jag en ursäkt till att vara inne. Haha gud vad deprimerad jag låter, kul liiiiiiiiiiiiv! :)

Sommarlovet är ju snart här, wiho! Den här sommaren ska bli bäst har jag bestämt! Har skit mycket inplanerat, dock kan jag inte berätta allt eftersom en del är hemligt... Min syrra fyller 18 och då ska vi "göra en grej" som ska bli AS kul! Är jätte taggad! Hon kommer bli så jävla glad, och jag med haha. Vill verkligen berätta men ni får vet den andra agusti vad det är... ;)
Såhär ser min sommar ut i detalj haha:



13 juni - Skol avslutning, fem dagar efter alla andra typ...

15 juni - Jag och familjen åker ut till mitt landställe i Stockholms skärgård (<3) och chillar där. Jag och min syrra stannar ända fram till midsommar medans min mamma och pappa åker hem och jobbar men kommer ut dan före midsommar! Shit vad jag och syrran kommer bråka, men det löser sig... Höhö!




Lite bilder från mitt landställe och när jag vindsurfar. Dock ser ni bara halva mitt landställe. Vi har fem hus och ni ser bara två på bilderna ;)

22 juni - Midsommar... Har ingen aning vad jag ska göra, men det blir iallafall med la familia!

26 juni - Åker hem från landet, bara för att packa om väskorna och dra till Göteborg! Har faktiskt aldrig varit där, så jag krävde att jag mamma och min syrra skulle åka dit den här sommarn! Där stannar vi i fyra dagar. Gå på liseberg och... ja, vad gör man där egentligen?



4 juli - YEAH äntligen! Den fjärde juni åker jag på språkresa till England i 3 veckor. Kommer bli riktigt kul! Åker till Torquay helt ensam. Ingen av mina kompisar kan/vill följa med så jag får åka helt själv... Är inte så nervös faktisk, men jag kommer sääääkert bli! Jag åker med EF international, alltså med barn/ungdomar/whatever u wanna call it bitch från t.ex. Danmark, Norge, Tyskland, Sverige som är 14-18 år!



12 juli - Jag är fortfarande på språkresa här! Men här kommer jag åka till London med med min EF grupp. Eller ja, dom som ska gå på summeranza. Det e en fest med över 2000 pers från hela världen och will.i.am kommer vara DJ. Kul :)



24 juli - Kommer hem från språkresa... Åker direkt från arlanda ut till landet igen!

2 Augusti - Jaaaa..... Vad är det jag ska göra? Haha det är ju som sagt hemligt! En överraskning för min syster. Men det kommer hur som helst bli grymt och jag är taggad som fan. Kan ni gissa vad det är jag ska göra? ;)

4 Augusti - Har inga mer planer för sommaren efter 4 augusti... Men det betyder ju inte att den är slut ;)


zZZzzZZzzzZz



Klockan är drygt 12 och jag kan somna när som helst! Brukar vara en riktig nattuggla på helgerna, men nu är jag faktisk trött... Det är alltid nu på kvällen som jag kommer och tänka på massa onödiga grejer, så som varför är ordet "förkortning" inte kortare? Eller "Hur får man ut "gå inte på gräset"-skyltar ut på mitten av gräsmattan utan att gå på gräset? Aja godnatt



Dagens kläder

Idag är det första juni, nu är det sommar fast än vädret suger! Jag har bara varit inne idag, och hade på mig shorts utan att frysa. Yeeey! :)


Rebeller, piercingar och tatueringar

Jaha, vad tycker vi egentligen om att rita permanenta sträck på kroppen och ta hål i kroppen med en nål? Jag tycker det är fint - i lagom mängd. Att pierca ögonbrynen har jag aldrig fattat. Enligt mig är det ganska fult faktiskt! Jag får alltid känslan att dom med piercade ögonbryn är antingen kriminella eller emo, och när man tänker efter så... Varför egentligen? "ÅH JÄVLAR HAN HAR ETT HÅL MED EN SILVER RING I ÖGONBRYNET HAN KOMMER MÖRDA MIG HAN E EN REBEEEEELL". Det är bara en silver ring, chilla bruuuuuden.

Jag har inte något att säga med detta, haha! Jag kände bara att jag behövde säga att dom som har mycket tatueringar som ser farliga ut (HAHA) och piercingar kommer döda dig så STAY DAH FUCK AWAY FROM THE MADNESS! Det låter som om jag heter ulla-britt karlsson, 67 år, hatar människor med tatueringar och piercingar. NEJ DÅ, som sagt - lagom skare va! Jag älskar verkligen små tatueringar som betyder skit mycket eller ett citat, ska lätt tatuera mig så fort jag fyller 18! Och pierca naveln, och kanske under läppen... hmm....



MIN NYA BLOOOOOOGG

Jag hatar att göra ett "hej jag heter hanna är 14 år och jag gillar bla bla bla" inlägg, så min andra inlägg får vara fyllt med frågor och svar istället, wiho jag e så smart,haha!



ÄRLIGHET

Jag har smygit ut utan lov -
Ja, badass som man är!
Jag har ljugit om var jag är för någon - Japp
Jag har en hemlighet som ingen vet - Inte någon stor, typ "jag e lesbisk" men några detaljer om mitt liv bör vara hemliga haha
Jag har struntat i ett prov - Jaaaa inte bra... Skulle prova om jag var en naturbegåvning som inte behövde träna... Det var jag inte.

Du är kär nu
- Nä
Du har sårat nån så de börjat gråta - Ja...
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja verkligen



När vill du bli av med din oskuld?
- Har ingen ålder haha, när man känner sig redo?
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nej, inte om man inte räknar oseriösa
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - noooope
Du har haft ett förhållande som varade över två år - MEN NEJ SÄGER JAG JUUUUUU

DÅLIGA TIDER
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Varje dag krökar jag i min ensamhet
Jag kan inte svälja piller - Johoooo
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Jag vet inte... Räknas bebis tiderna?
Jag har vaknat gråtande - Näeeee
Jag har somnat gråtande - Yes man


Haha coooola vi är, jag och min kompiz

DÖDEN

Jag hatar begravningar - Jag gillar dom ju inte direkt, men jag tycker det är bra att dom finns så man kan säga hejdå...
Jag har sett någon dö - Tack och looooooooooov nej
Någon nära till mig har begått självmord -  Ja


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad -  Händer ofta hahaha
Jag har sett en fallande stjärna - Ja, vackert!
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Näää... Fan vad misslyckat!
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Varje gång, annars e det ju inge kul...
Har sparkat en kille mellan benen - Jope, fick så jävla mycket skäll haha tider
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej men skulle verkligen vilja prova :)
Druckit en hel liter mjölk på en timme - På fem minuter... ÄLSKAR MJÖLK!
Jag har medverkat i en teater - Ja är värsta proffset (eller aa typ...)
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - Japp cool
Du har fångat en snöflinga med tungan - Si
Jag har suttit på ett tak på natten - Ja fan vad romantiskt woho
Jag har aprillat någon - Jag glömmer ALLTID det bläää... :(
Jag har åkt taxi - ja
Jag har åkt snowboard - Ja... Det slutade med att jag inte kom upp för liften och låg och grät i ett dike så alla trodde jag var knäpp!


Fast juste... Jag är ju knäpp! Jag, min kompiz (igen höhö) och min mage flyger