You could go the distance You could run the mile You could walk straight through hell with a smile


Hjäääääälp mig!

Har världens jävla blogg torka! Har inga ideer, och att jag inte kan se min statestik gör ju inte saken roligare... Har mailat Blogg.se för typ en vecka sen, men har inte fått något svar?! Kanske ska byta blogg...? Eller det kanske är mitt konto som är fucked up och inte bloggen? Känns väldigt onödigt att byta blogg och hålla på och flytta över allt arkiv och sånt (för jag vill gärna ha kvar mitt arkiv) om det är mitt kontos fel... ÅÅÅÅÅÅH ni skulle vara skiiiiiiit gölliga om ni kan trycka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! Det är en länk (och inte något virus HAHA) till en blogg jag gjorde för två sekunder sen, www.hannaelmstedts.blogg.se, och om alla mina läsare klickar in där kan jag ju kolla om statistiken funkar där?! Gud, jag måste ju bara vara världens smartaste människa? Haha, fast nä.
 
Nejmen på riktigt, SNÄLLA klicka på länken... Annars missar ni ju mitt inlägg jag har skrivit där...? Och JAG LOVAR ER, ni vill inte missa det inlägget asså! Jag typ garvade ihjäl/skämdes ihjäl när jag skrev/la in bilden i inlägget HAHAHA.
 
 
Förresten, hittade en bild på en gammal design jag hade förra hösten... Älskar färgen! Älskar texten i headern också, men fan vilken dålig bild HAHA!

Fråga på bah fråga!

En lista jag hittade i arkivet på Kissies blogg!

 

Senaste

Låt du hörde: "I'll be there for yoooooooooooooooouuuuu" ni vet vänner/friends introt?!

Film du såg: Apornas planet, grym men lite sorlig! :)

Mat du åt: Kyckling sallad.

Kram: Alice kanskeeee?

Puss: Zigge HAHA! ;)

Känslan: Rastlöshet.

Resa: Rom! Riktigt mysigt och så  :)

Glädje: The middle, haha.

Längtan: Nästa vår! Ska göra en sak som bara mamma och jag vet än så länge... Det kan bli hur stort som helst eller så kan det bli hur failat som helst hahaha ;)

Dröm: HERRE GUD KONSTIGASTE DRÖMMEN NÅGONSIN! Det satt en bajskorv fastklistrad på halsen på mig och jag bodde i England och fick inte berätta att jag var svensk?! HAHAHA!

Personen du träffade: Typ mamma och pappa vid middagen? Haha.

Person du pratade i telefon med: Alexandra.

Personen du fick sms av: Viktor....

Gången du var utomhus: Två sekunder sen typ...

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Lördags!

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad... Eller just presis NU skulle jag behöva landeeeet!

Hamburgare eller pizza: Pizza såklart!!!!!!

Kött eller fisk: KÖTTA KÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!!

Hund eller katt: Båda

Aftonbladet eller Expressen: Läser ingen av dom, men det står i princip samma saker i dom...

McDonalds eller MAX: Asså NEJ hatar den frågan haha! Donken e standard, men MAX har godare saker. Men donken bli det fan ändå!

Vin eller Öl: Öl skum ftw HAHA

Charter- eller skidsemester: Charter.. Like a sweeede.

Sverige eller Utlandet: Utlandet, trött på Sverige!!

Sport eller nyheter: Svenska hollywood fruar...? Haha

Hockey eller fotboll: Fotboll..

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Jag vet inte... Eller oftast mörkhåriga men det spelar fan ingen roll!

Sommar eller vinter: Sommar!!!

.

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp? - Mjölk, drottningsylt, vaniljyoghurt, smör och ost? Stabilt. Haha.

3 saker du inte kan äta?- FISKSOPPA UÄÄH, rödmjölk och ägg stekt i smör (det är äckligt hahaha).

En sak du gör oftast flera gånger i veckan - Ute och går, går typ en mil om dagen.

 


It aint over until it's over

389956_4564589441697_1517901192_n_large

What you want baby i got it

... What you need baby i got it!

ÅH den låten sitter KLISTRAD med nått jävla super klister på hjärnan. Och jag kan då meningar av låten?! HAHA. Just nu sitter jag och mamma och kollar på lite skolor och lite gymnasium. Vi är så jävla random, halv elva på en måndagskväll bah "nej nu tar vi och kollar på olika skolor/gymnasium till Hanna"! Jaha, haha. Behöver ju inte ens välja gymnasium än? Men idag blev jag tillsagd att byta skola av en "lärare" på min skola. Tack för den liksom... Haha, Hanna - ett hopplöst fall eller vadå? Nejmen om hon säger det vafan... Nej nu ska jag sovaaaa. Puss! Hörs LATEROOO

Förresten - vilken skulle ni välja?


Hallååååå världen!

Hej hej hej! Någon mer än jag som är taggad på en ny vecka? Ny vecka, nya tag eller hur var det? Just nu sitter jag i skolan och planerar veckan, BLÄ vad mycket jag har att göra den här veckan. Vill gå hem och gömma mig under täcket eller något... Eller åka till mitt landställe och Chilla där, eller THAILAND. Var så jävla läge sen jag var där, två år sen fan. Har varit där tre gånger, like a sweeeede. Så jävla skönt att ligga där under en Palm och sola. Fast en gång när jag och min familj låg och drack lite frukt drinkar på fyra solstolar vid stranden under en Palm så ramlade det ner en stor orm från palmen på mamma... Mindre lyckat men fortfarande - PALM. SOL. BADA I HAVET. Det KAN inte gå dålig hur många ormar som än ramlar ner på en. Nej nu ska jag fortsätta stressa, Pöss.


2013

Hej hörrniiii!!
 
Jag ligger och kollar på någon jätte konstig film på TV11 i mitt rum... Ända anledningen till att jag kollar på den är för att Jennifer Aniston är med, HAHA. Löööövv heeeer. Filmen började för typ en timme sen, men jag har bara sett tio minuter. Jag fattar PRESIS vad dom snackar om, hänger veeerkligen med och allt. Nejmen det var inte det jag skulle prata om! Jag skulle prata om år 2013, det är ju ett tag kvar men ändå. Jag tänkte att år 2012 skulle bli bra, framför allt BÄTTRE! Ja, så vart det ju inte. Men mina små "erfarenheter" vill jag inte gå in på, haha. Jag orkar inte tänka att 2013 ska bli det bästa året i mitt liv! För det kommer ju antagligen inte bli det. Eller om jag tänker att det inte kommer det, blir det ju säkert inte det bästa året... Men det är lungt. Jag vet att jag måste:
 
1. Byta skola
2. Bli mer skolmotiverad
3. Bli mer positiv till allt
 
För att 2013 ska roooocka! Men det känns så jävla onödigt att byta skola efter halva åttan (om jag byter skola, gör jag det efter första terminen i åttan) för jag går e en liten skola som heter kunskapsskolan, och vi har ett speciellt skol system som inte någon annan skola har. Och aaaaallt man har gjort ända från sexan hänger ihop med det man gör till nian. Fattar ni? Nej såklart ni inte gör, HAHA. Men iallafall, jag ska nog inte byta skola, så då kommer inte 2013 bli bättre så jag orkar inte bygga upp förväntningar utan bara fortsätter på som jag gör! Wiho. inte. Haha. Nejmen positivt sa jag. WIHOOOOOOOOOO.
 
DOCK tror jag att mitt liv efter gymnasiumet kommer bli bäst! Eller jag vet det! Så jag e taggad på att börja gymnasiumet, som FAN. Och sluta också... HAHA!
 
Tumblr_leykot1wc61qc3d2ho1_500_large_138013027_large
 
 
 

Nytt!

Har köpt nya tränings byxor idaaag! Eller okej - mamma köpte dom åt mig... Så jag vet inte riktigt var dom kommer ifrån, men jag tror H&M. E skit nöjd! Nu ska jag ut och inviga dom, puss!


You call me a bitch like it's a bad thing?

Godmorroooooon. Har typ inget att säga. Hejdå.


I got food

Tumblr_kyen1ymzj21qasbnm_large

Love isn't love until you give it away

 
Tumblr_ma9e84vadj1qff43yo1_500_large
Ååå vackra människa, varför måste du plåga mig med din vackerhet (vackerhet frågetecken)
 
Hola fellas, gissa vem det är. Fortfarande sjuk... Skulle egentligen träffat lite människor idag, meeeen eftersom jag är sjuk ska jag göra det nästa helg. Ligger och kollar på supersize VS superskinny. Jag tycker det programmet blir mesigare och mesigare! Dom som är supersize blir bara smalare och smalare och dom som är superskinny är inte sjukligt smala längre. Nu handlar det mer om utseendet än hälsan känns det som... Men vad vet jag (förutom allt haha). Förresten ni vet "strong is the new skinny" som alla har börjat säga? Vad tycker ni om det? Jag har inte bestämt mig än... Kanske det är bra, för då kanske fler tjejer slutar svälta sig själva, eftersom man måste äta bra för att behålla musklerna? Fast jag vet inte... man kanske börjar överdriva och blir heeelt besatt med att träna? Neeeeeeeeeeeeej  jag orkar fan inte prata om ideal och skit nu! Ska fan sätta ihop ett helt mat inlägg med bara mat bilder och äta godis nu, puss!

it's always a good time


Vad händer med Disney

Haha, rolig bild fan! Saknar man inte tiderna då hannah Montana, magi på waverly place, That's so raven, cory in the house, zack och codys ljuva hotell liv, fill från framtiden och alla dom serierna gick? JO, jo det gör man! Nu e Disney channel halvnakna tjejer (på bilden e bland annat selena Gomez och vanessa hudgens) HAHA. Det spårar ju fan. Men jag älskart ändååååä hiiiiiiiho.

 


Men blä

Min rygg har alltid sett benig ut! Har fått det från mamma, hon har också sjukt benig rygg. Det spelar ingen roll hur tjock eller smal jag är - ryggraden finns där liksom! Och har gått ner X antal kilo sen i vintras. så det e klart ryggen har blivit benigare. Men jag orkar inte gå varken upp eller ner i vikt längre, är nöjd nu. Ska bara försöka få magrutor. HAHA WHO DAH FUUUUCK försöker jag lura. Jag kommer inte få magrutor HAHA. Nejmen beach 2013 har vissa redan börjat tjata om. Beach 2012 har ju knappt slutat än? Eller jo... Men det var inte länge sen! Jag ska inte bry mig om beach 2013 fan! Eller jo, ska väll få lite färg på kroppen och inte se ut som ett albino. Eller albinor kanske är något för mig? Känner man mig känner man till mina brun utan sol - missar... Det var inte snyggt. Men om jag ska vara ärlig så gillar jag inte lösögonfransar, fake brännor och hela det köret så mycket... Tycker naturligt är snyggare! Om man inte är kul dvs... HAHA.

Nejmen utseenet är inte allt. Det är snyggt att vara smal, det är snyggt att vara kurvig, det är snyggt att vara långt och det är snyggt att vara kort! Var glad att du lever över huvudtaget!

Min rygg:


Fredag

Jahapp.... Fredag idag då. Kul kul! GODMORGON förresten! Idag ska jag bara Chilla, som jag skrev igår. För stunden sitter jag inåst på min syrras rum! Haha. Våra städare kommer snart, och dom är så läskiga... Så jag gömmer mig här. Höhö. Men jag har ju älskade kanel katten så Dä lungt!


lite bättre

Nu känns allt lite bättre, för jag pratade med alexandra i en halvtimme presis, älskar henne så jävla mycket! Fick i mig lite mat förresten. Och imorron kommer min syster hem, hon är i orsa och jobbar där ett tag nu... Men imorron kommer hon hem i tre dagar! Fast sen åker hon iväg i flera veckor igen. Känns konstigt att inte ha någon att bråka med hemma, haha på riktigt! Lagrar all ilska och vänder allt inåt och tar ut det på andra men mest på mig själv.
Haha, that's my girls! Och hanna dah bodybuilder! jag, tilde och alice... tider

Old man on the bus

 
HAHA asså jag orkar inte den här videon (från the grudge) så jävla konstig gubbe... HAHA. Btw, titta i fönstret i slutet så fattar ni.

tog en lite paus

Tog en liten pause från bloggen, men nu är jag tillbaka!
 
Har haft två OTROLIGT sega dagar, därför jag inte har bloggat. Vad ska jag skriva om? "Idag har jag haft tråkigt och jaaa.... det är det jag har gjort idag!" Nääääeee.... Tror inte det va? Haha. NU ÄR DET JU HEEEEELG! För mig iallafall, jag har hemstudiodag imorron så behöver inte dra mig upp ur sängen tidigt på morgonen. Planerna för helgen e inte spikade... Har några saker jag kanske ska göra, men vi får se. Vill gå på bloggawards också! Ikväll ska jag sova typ, är förkyld och mår dåligt. Blä. Har noll ork och bara ligger i soffan. Och har noll aptipt också, har bara ätit ett ägg och flingor idag. Men ska försöka få ner något mer när jag har bloggat klart!  Vilket är nu, puuuuuuuuuuuuuuuuss!
 
Jag just nu...

Skolan


Damp eller jag menar glad

Heeeej! Idag har jag varit dampig, eller nej förlåt jag menar glad hela dagen! HAHA. Har varit skiiiit flummig hela dagen, och "stört alla i min omgivning" enligt en viss stel lärare *host Patrik host*. Jag var jätte GLAD och skrattade och pratade och han bah "Hanna tagga ner människorna du pratar med tycker du e jobbig och irriterande" och då blev jag skit sur och bah "amen du e inte min kompis och vi brukar inte prata så låt mig va" typ HAHA. Sen var jag sur i några minuter men sen blev jag glad igen. Elin frågade om Patrik hatade mig (hon satt bredvid när han förklarade för mig att jag hade damp) och svaret är: dunno, men han tror han är min pappa och kan bestämma över mig och tror han känner mig, och han tror jag är deprimerad och har ångest HAHAHA jag vette fan varför. Så han särbehandlar mig och smörar för att jag inte ska byta skola och försöker ha deeptalk med mig så fort jag säger att jag hatar min skola. Och om du smörar för mig är du en mes, och jag bara går rakt över mesar. Orkar inte med folk som inte vågar säga vad dom egentligen tycker och säger saker som låter bra i andras öron. Falskt och mesigt. USCH! Men Jaa..... Det var allt för mig ikväll, haha. Sorry för sämsta uppdateringen idag, men har varit upptagen med att inte vara upptagen . Har varit ute och sprungit idag också! Tänker inte säga hur långt jag sprang för ni kommer skratta, jag skrattar till och med åt mig själv HAHA. Men det gick ganska bra för att vara mig.

Nu, sova, godnatt! FAN VAD FUL BILD FÖRRESTEN.


Don't you worry child

Gomorron, måndag, livet leker, inte, bla bla. ÅÅÅÅHHHH jag har varit depremerad ett tag nu. Varför? Amen hallåååå andledningen varför ALLA i hela världen har varit deprimerade. "Nejmen vi satsar på solo karriärer istället" , fuck yoooou nej! Hallå vi vill ha ER. Dumma jävlar ni e efterblivna och dumma i huvudet... Eller okej, kanske inte. Men LITE dumma i huvudet är ni. Å gråter man inte när man ser den här videon? JO det gör man. Annars är man fan känslokall. Hahahaha nej, jag har inte damp!
 

MEN NEJ VAD FULA VI VAR

HERRE GUD! BARA 4 MÅNADER SEN! För fyra månader sen var vi fula... HAHAHAHA!Speciellt jag. VAFAN tänkte jag?! Kleta på lite foundation, noppa dina fula jävla ögonbryn, färga håret blont, träna bort dubbelhakan och sätt på dig en tröja som inte ser tantig ut! Jag blir så arg på mig själv HAHA.

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

Muffioline-all-star-rosa-borchie_large
 
Kollar på min favorit sida weheartit och önskar att jag hade/var swag. Är man swag eller har man swag?
Jag vill åka och köpa en keps. Jag ska åka och köpa en keps nu! Aa fan, från och med nu är jag swaggieeee. Ligger och kollar på nått program som heter "underbart är kort" so handlar om dvärgar. Ajj lövv dvärgar. Alla ser typ likadana ut fast med olika frisyrer och kläder, haha. Jag vill ha en dvärg vafan! HAHA. Eller asså näää jag vill ha en apa. FATTA COOLT?! Fast vad fan äter apor? Löv? Gräs? Människomat? Hundmat? Någon mat äter dom iallafall. ELLER?! Just nu lyssnar jag på robyn...? Jag som aldrig varit ett fan av henne. Aja, hon e väll helt okej. Ganska bra faktisk. Eller asså jag vet inte... Nu lyssnar jag på muther fucker istället. Faaarlig jag e. Hejdå peeps.
 
ÅÅÅÅ nu fick jag dåligt samvete. Jag driver inteeeeeee med dvärgar så att ni vet haha.

Hejdå harry

Ååååh har presis sett sista Harry Potter filmen (ja, liiiite sent ute att se den) och nu e jag depremerad för att allt e slut. HAHA. Nejmen jag ville inte se den för jag ville inte att allt skulle ta slut men nu har jag sett den och åååå..... Så bra!

Ligger och kollar på americas best dance crew. Idag ska jag CHILLA! Eller jag måste åka och köpa en tröja/blus/whatever till skolfotot som e imorron. Tradition att man köper nått nytt varje skolfoto juuuu! Och jag måste egentligen plugga spanska, men SCREW DAT. Ska gå och köpa en ben and jerry. Hejdå bre!


Hemma

När jag kom hem från kista för typ en timme sen fick jag för mig att gå lite runway med mina nya kläder (som jag visar imorron) så jag gjorde det... Sen märkte jag att Agneta Svensson eller vad fan hon som bor bakom mig heter kollade, PUBLIK JAO. Så då slutade jag catwalka och gjorde kantarell sås istället (?). HAHA. Sen kom jag på att man inte bara kan äta kantarell sås, så jag stekte korv och potatis också. GOTT FAN. Nu e jag mätt men ska ändå äta, miiiiih!

Det var fett kuuuul i kista förresten. Alice hade lika mycket damp och kunde inte konsentrera sig som vanligt (HAHA puss på dig alice) och Engla var lika skön som jag förväntat miiiiig! Kul kul.


Nu drar jag till kista

Ska till kista med alice och engla. Ska bli fett kul att träffa engla, har aldrig träffat henne. Men det känns som jag känner henne eftersom alice snackar om henne så ofta, haha! Vi käkar där, och höst shoppar också såklart! Mitt hår är A MESS som vanligt HAHA. Vad hände med dom dagarna då alla sa att mitt hår var otroligt snyggt och friskt?! Jo - jag upptäckte hur jäääääävla kul det är med blonderingsmedel. Och då menar jag inte att snorta blonderings pulvret. AJ kan inte vara så skönt... HAHA vem fan e så dum egentligen? Don't do drugs and stay in schoooool..Eller något sånt. Aja måste dra till bussen puuuuss!
 
 
I get what you get in 10 years in two days...? NJAAAA venne hahahaaha

Williams lista

William spetz (lilla bloggen) har ju fått sin egen humor serie som har premier den 23 september på svt.se/humor! E skiiiit taggad, tror det kommer bli stört cp awesome. Och SIMON ÄR JU MED! Ni vet bigbrother vinnaren simon?! ÅÅÅÅ älskar han, världens skönaste människa typ. Längtar till premieren!
 
Serien heter williams lista! Den handlar om att han har gjort en lista på saker han ska göra på sommar lovet. KUUUUUUUL :D
 

5 seconds of summer

ÅÅÅÅÅH har typ blivit kär i ett australienskt band som heter 5 secounds of summer (5sos) dom är så braaaa och söta! Fast det är lite one direction effekten tror jag, dom gör varandra sötare om ni fattar vad jag menar? Iallafall, så tycker jag att ni ska börja gilla dom? OKEJ? bra.
 
Jag vet inte hur stora dom är i australien...? Jag hittade dom bara på youtube. Men dom verkar vara preeeetty famous over there. Dom är 16-18 år tror jaaaaag..... Min favorit är LUKE! AAAAAAAAH så söööööt. Han är den blonda och söta killen. Dom har inte så mycket egna låtar än, dom spelar mest covers på sina konserter. Tror dom kommer bli större och större, eftersom dom blev ett band 2011, så dom är väldigt nya. KOLLA PÅ DOM HÄR UNDER!!!
 
 

Glädjen som uppstår när man får bra post

WEEY mina iphone skal har kommit! Eller ett kom ju i förregår, och två väntar jag fortfarande på. Men fick hem tre idag. Två chill skal (rosa och vit) och ett "fin" skal (den med big ben på, london street city fick jag i förregår).
Köpte skalen på www.fyndiq.se, dom kostande baraa runt 30 kronor styck! Så jag har fortfarande fett med cashflow liksooooom....
 



 

Gårdagen

MOOOOORROOOOON!!!!

Kom hem ganska sent igår, det var därför jag inte bloggade. Hursomhelst, runt klockan 5 satte jag mig på tåget till stan. När jag kom dit träffade jag Alexandra och vi satte oss på en bänk i kungsan och väntade på Emma. När Emma kom gick vi till en thai resturang, för TGI var fullt. Där var det buffé så aa det var fest. Vi hade as mysigt och åt och snackade sen gick vi runt lite och Alexandra visade sin skola (hon har presis börjat gymnasiumet) och den var huuuur jävla chill som helst. Sen gick vi runt lite i stan på kvällen och kollade på tonåringar som gömde sig för polisen i träd HAHA. Sen satte vi oss på tunnelbanan hem och då var väll klockan halv 11 kanske. Sen plockade mamma upp mig i Vällingby och vi åkte och köpte godis och när vi kom hem kollade hela familjen (minus min syrra som inte e hemma i några månader) på 2012. MYYYYYS!!!!! Bra kväll fan. Idag ska jag dra med mig Alice till kista. Chrille kommer inte heller undan WOOP WOOP IT'S DAH SOUND OF THE POLICE! Hahahaha åååååå minnen från sommaren..... YOLO WOOP WOOP!!! Nejmen nu ska sluta med massa interna saker haha. PUSS

Bilder från igår
 
 

Just nu


i don't even care if i know you out of our minds

 
Tumblr_lnxjz6zcb31qehhhpo1_500_largeTumblr_lkughb5utj1qfateqo1_500_largeTumblr_ll5awksjdu1qbel3co1_500_largeTumblr_lvu7o0iktc1r6wq08o1_500_largeTumblr_le62t92oyo1qd3pxto1_500_largeTumblr_ltulmj4qdw1r3t4e1o1_500_large 

La la love

Ligger i min säng med min bebis aka iphonen HAHA nörd. För er som inte visste det så är min iPhone heeeelt spräckt och bitar från skärmen har börjat lossna. Och pappa har en ny iPhone han inte ens har startat upp, så jag skulle få låna den tills vi fixat min skräm. Men asså... Jag kunde inte byta telefon! HAHA! Kändes konstigt att inte ha några sprickor! Åh nej... Jag blir fäst vid ALLT till och med iPhone sprickor... Det är fan illa! Men imorron ska jag fan göra ett nytt försök att byta. Ska till rikstan med skolan... Inte så jätte taggad direkt, heh... Men vi slutar typ 12 så då ska jag, alice oxh chrille gå till espresso house eller Waynes och mysa. Sen kanske jag stannar i stan och shoppar, eller åker hem... Men klockan sex ska jag träffa Emma och Alexandra vid kungsträdgården. Vi ska käka på T.G.I friday's och prata prata prataaa! Vet inte hur länge jag blir kvar i stan, men när jag kommer hem ska jag äta godis och kolla på någon bra ny film. MYYYS dag ju!

Fick hem ett nytt SJUKT fint iPhone skal idag också (inte den på bilden)! Beställde det för två dagar sen och den har redan kommit?! Yeey! Ni får se imorron! Puuuuuuss


Min melodi

Sex, drugs and homework! Det är det jag lever för. HAHA njaaaa... Inte riktigt kanske. Ligger och kollar på simpsons! Roligaste ju. Väntar på att new girl ska börja! Ska fan göra lite styrkeövningar nu. Har inte tränat något idag! Gått typ 3 kilometer men det e ju ingentiiiing! Nä nu ska jag bli fit for fight. Nästa sommar ska jag fan ha magrutor! (haha lycka till din late jävel). Fast inte för mycket magrutor, det e inte snyggt på tjejer tycker jag! Man ska kunna skymta dom liiiite! Puss


Jag är döende

Idag blev jag hemskickad från skolan eftersom jag var döende! Jag hade fått röda prickar över hela magen så min sjuksyster drogade ner mig med fem piller som jag inte har någon aning om vad det var och sen blev jag vääääldigt glad och hypad, men då var jag tydligen tvungen att gå hem från skolan sa hon?! Jaha, hade nästan inte ätit någon så jag åkte hem till mormor och morfar och åt med dom. Och tänkte lite på vad det ska stå i mina farväl brev när jag dör så småning om! Fast prickarna är borta så jag kanske inte kommer dö... Men jag var ju döende ett tag där! Men aaa.... Kom hem för ett tag sedan och sitter och dricker en kanel latte och har det mys. Är JÄTTE taggad på imorron! Ni får veta mina planer för morgondagen liiiite senare. Puss!


Well then I like brazil

Tumblr_lnrrhtldgl1qc4121o1_500_large
 
Sitter i skolan och istället för att kolla sitter jag och kollar på bilder på snygga killar... MYCKET ROLIGARE! Slutar halv tre idag, jag och alice måste sitta kvar 30 minuter. Miiiiihi vad kan vi ha gjort? Haha nejmen vi kom försent igår för vi missade tåget. So that's why. Idag efter skolan har jag inga planer! Mamma vill att jag ska komma till hennes jobb... Vilket inte låter så lockande. Fast dom har en kaffe aoutomat där. Så jag kan välja att få, latte, cappicino, vanligt kaffe, varm chocklad och lite andra saker HELT gratis! Och gratis kåt som man är så låter ju det liiiiiiite bara liiiiiiiite lockande! Men jag tror inte att jag ska gå dit. Vad ska jag göra när jag druckit upp liksom? Dricka lite mer? Haha. Vi får väll se vad som händer! Puss.

I don't care i love it

Har inte hunnit blogga så mycket eftersom jag har agerat sjuksköterska åt mina hundar som är magsjuka... ÅÅÅÅÅH så mysigt! Verkligen... det var hemsk. Jag e traumatiserad för livet.
 
Egentligen borde jag sova nu, för jag sov skit dåligt förra natten, men jag kan inteeee! Jag kan aldrig somna för ens klockan är 12. Lite störande, blir så jävla trött på dagarna haha. Men iallafall, imorron ska jag äta värsta super frukosten! Typ som min mellis idag. Vill ha energi vafan haha! Suger på att äta frukost... Speciellt på vardagar! Sminkar mig alltid så jävla långsamt... Är värsta fjollan när det kommer till smink! Smink är typ heligt för mig HAHA sök hjälp vafan :D
 
Lite bilder på mitt smink och min designer nalle. HAHA, har inte så mycket märkes kläder men jag har iallafall en märkes nalle? Wtf? Visste inte ens att det fanns förens jag fick en. Nejmen jag gillart, låt mig vara en tönt som har en nalle bland sminket om jag vill det liksom? Haha puss
 

Supermellis efter skolan


"det känns som att det kommer kännas som torsdag imorron"

Rubriken är vad Alice sa imorse.... ÅÅÅÅH HAHAHA det ÄR torsdag imorron...

Iallafall! Idag har jag redan hunnit med att fått handen ner snorad, missat 3 tåg, varit hemma och äta med Alice, halka i snigel slem och lite andra roligheter! Nu sitter vi i omklädningsrummet och väntar på att idrotten ska börja. Kände bara för att uppdatera er! Puss


Nine eleven

Jag är så jävla dålig på att ta bilder under dagen! Det är därför ni inte får så mycket bilder på mig/min dag i bra kvalite... Hehö. Men imorron ska jag ta med mig hela system kameran. Eller nej för resten, ska bara ta halva! Men såklart du ska ta hela jävla kamran Hanna, du e fan efterbliven. ÅH ibland öskar jag var någon annan, för fatta hur bra jag skulle vara på att dissa mig själv? Typ som dissan jag la på mig själv ovan. Undra om jag skulle gilla mig om jag var¨någon annan? Jag tror fan att jag skulle störa mig så sjuuuuuuukt mycket på mig! Jag säger ju så jävla efterblivna, uppenbara saker. HAHA, min självkänsla är på topp som vanligt som ni ser! Jag är bäst, end of the fucking story.
 
Imorse var jag så jävla taggad på den här dagen! Engelska redovisning, zumba (älskar zumba, enda tränings sättet som är roligt), svenska hollywood fruar (kalla mig töntig jag bryr mig såhääär mycket) och massa roligheter idag ju. Men när vi sitter i cafet säger alice "Det är ju 11 september idag! Säger det dig något Hanna?". Jag började rabbla massa saker i huvudet. Att det är tisdag? Att det snart är höst? Tänkte jag. Fattade ingenting! Sen sa chrille "Remember me..?" Jag bah, jaha vad fan har en robert pattinson film med elfte september att göra? SEN fattade jag att det är nine eleven, och 11 år sen som hela world trade center grejen inträffade. Så ja... där var ju mitt glada humör slut... Men efter 10 minuter blev jag hypad igen HAHA :)
 
Nu ska jag äta puss
 


 
 

The girl


ÅNEJ HAN HAR HÅL I LÄPPEN HAN KOMMER DÖDA MIG

Jaha, vad tycker vi egentligen om att rita permanenta sträck på kroppen och ta hål i kroppen med en nål? Jag tycker det är JÄTTE  fint - i lagom mängd. Att pierca ögonbrynen har jag aldrig fattat. Enligt mig är det ganska fult faktiskt! Jag får alltid känslan att dom med piercade ögonbryn är antingen kriminella eller emo, och när man tänker efter så... Varför egentligen? "ÅH JÄVLAR HAN HAR ETT HÅL MED EN SILVER RING I ÖGONBRYNET HAN KOMMER MÖRDA MIG HAN E EN REBEEEEELL". Det är bara en silver ring, chilla bruuuuuden.

Jag har inte något att säga med detta, haha! Jag kände bara att jag behövde säga att dom som har mycket tatueringar som ser farliga ut (HAHA) och piercingar kommer döda dig så STAY DAH FUCK AWAY FROM THE MADNESS! Det låter som om jag heter ulla-britt karlsson, 67 år, hatar människor med tatueringar och piercingar. NEJ DÅ, som sagt - lagom skare va! Jag älskar verkligen små tatueringar som betyder skit mycket eller ett citat, ska lätt tatuera mig så fort jag fyller 18! Och pierca naveln, och kanske under läppen... hmm....

   


Första videoinlägget + random prat

Jaha... Nu har jag startat ett youtube konto och gjort första videon. Kul kul vafan! Haha, nejmen hoppas ni inte tycker att den är för tråkig! Den tog tre timmar att göra... Med andra ord är jag inte en så bra videomaker eftersom det tog tre timmar att ända färgen till svartvitt och lägga på lite bakrundsmusik... Älskar att jag körde den i svartvitt, deprimerat och härligt! HAHA. Den tog en halvtimme att ladda upp på youtube så om ni inte gillar den kan ni gå och dööööööööööööööö!!!!!!!!! PUSS :)
 
 
ÄLSKAR MAN INTE BARA STILLBILDEN?!
Slutet blev lite avklippt haha...

Vad är snyggt EGENTLIGEN

 
Den här bilden hittade jag på kissies blogg. Det är två skyltdockor, den till vänster är i USA och den till höger är sverige. Båda är för mycket tycker jag. Jag skulle inte vilja vara SÅDÄR smal, eller ha sådär stora bröst. Men om jag varit tvunngen att välja mellan dom två kropparna skulle jag valt den högra... Eller asså jag vet inte. Man skulle bli jävligt dömd av alla på båda kropparna. Den med stora bröst skulle man säkert bli kallad bimbo osv. Och den smala skulle folk tycka synd om en "stackars flicka, varför svälter hon sig själv". Men den skyltdocka som påverkar unga tjejer mest är den högra tror jag! Måtten på "snygghet" bli bara mindre och mindre, och det har nått en gräns känner jag.
 
Men samtidigt stör jag mig så sjukt mycket på när folk säger att victoria secret modellerna förstör synen på hur man ska se ut? Jag tycker inte victoria secret modellerna är för smala? Jag blir inte triggad att gå och hets äta och spy av dom, jag bli triggad att träna och må bra! Men sen förstår jag ju också om andra inte blir triggad på samma sätt som jag... Men jag tycker fortfarande inte att det är okej att klaga på victora secret tjejerna! Iställer för att klaga tycker jag att vi ska inse att alla ser olika ut. (Jag klagar inte på skyltdockorna ovanför, jag reflekterar lite bara haha) Så länge man är hälsosam och mår bra tycker jag att man är good to go. Och det är samma sak när det kommer till hela jämställdhet grejen - iställer för att hitta på töntiga ord som "hen" kan vi väl bara inse att det är skillnad på att vara en man och på att vara en kvinna och respektera att man faktisk ÄR olika? Män kan göra saker inte kvinnor kan, och kvinnor kan göra saker inte män kan. Simple as that liksom?
 
Jag vet inte riktigt vad jag ville säga med det det här inlägget... Men jag skrev det ändå!

Nu börjas det igen

Jahapp... Back to normal då! Skola idag. Inte taggad. Haha fast brukar man vara taggad på skolan? Jag ska iallafall dra in till stan eller Vällingby efter skolan, och shoppa lite. Just nu ligger jag och kollar på TV och head and shoulders reklamen med Henke kom presis. Haha måste man inte bara älska Henke? FÖRRESTEN! Var det bara jag och Alice som kollade på första avsnittet sv Xfactor igår? Älskar att han som sjöng kenza låten uttalade hennes namn fel HAHA! Inte för att vara väääärsta besserwissern, men om man skriver en låt till sin kärlek är det ju jävligt kul om man uttalar namnet fel! (kinsa inte kenza) Nu ska jag sluta vara dryg hahaha. Nejmen jag tror att XFactor kan bli riktigt bra! Fast jag känner att juryn, som består av Andreas Carlsson, Marie sernerholt, ourop och ison, är väldigt mesig! Fast dom vill säkert inte skrämma bort alla sökande det första dom gör.

Aja, tagga skola nurå! Här får ni en halv-härlig bild på hur taggad jag (fejk smile, japp japp) hihi puuuuss


Im back from dah landställe

Sorry för sämst uppdatering har varit på mitt landställe och haft fest (läs: pluggat och tröst ätit äckligt godis)!

Men nu e jag hemma och är happy happy! Den här veckan ska bli grym har jag bestämt! Det ända planerna jag har är att äta middag på TGI i Kungsträdgården med Alexandra och Emma på fredag. Även fast jag pluggat som en dåre på landet, växer bara högen med arbete... Men jag är inte så orolig... Och DET oroar mig! Jag bryr mig ju typ inte ens att jag kommer ligga efter? Hade värsta pluggflow förra veckan, men det börjar lugna ner sig. Nu ska jag mysa ner mig i min säng och kolla på någon mysig film. Fast först ska jag duscha, puuuuuuss!

 

Mitt mysiga rum... :)


hälsar på // alice

Hej hannals läsare! HAHAHAHAHAH Hannas första blogg ville hon skulle heta hannal.blogg.se... MEN det blev aldrig så då hon blev tillsagd att det inte var något passande bloggnamn. Då döpte hon den istället till horsiehanna, jag typ avgudade det namnet back then.. Jag & Hanna var hästmänniskor på den tiden förstår ni, och i horsiehanna.blogg.se låtsades Hanna att hon var hästägare. Sanningen, vi red på ridskola hhehh men ba för vi ville vara lite coola?!
Aja, ska inte ens diskutera mina egna fd bloggar... Kan berätta nåt annat om Hanna istället... Eh, som vaaaaaad? Jo, nu vet jag;
Hanna gillar verkligen att ge bort saker
Om man typ kollar på nån tröja i Hannas garderob och ba "den hära va fin" så får hon typ en glimt i ögat och ba VILL DU HA DEN? DU KAN FÅ DEN!! JAG ANVÄNDER DEN INTE!! Och ja.. här har ni ett litet bevis från en liten sms konversation från nån timme sen:
HAHAHHAH fattar ni vilken nivå det ligger på eller?
 
Men okej, nu lite saker jag skulle framföra åt bloggägaren herself; Hon har varit på sitt landställe under helgen & därför inte kunnat blogga, inget vidare internet där ute tydligen.. Men nu är hon hemma iallafall! Sååå hon borde uppdatera inom en snar framtid tycker man ju, men man vet verkligen aldrig när det gäller Hanna och hennes bloggande haha, rätt var det är så tröttnar hon. Får hoppas hon håller i detta ett tag till!
Nu känner jag lite såhär att jag inte riktigt har något mer att skriva om. Så jag tror nog att jag tackar för mig, men enligt tradition så måste man ju länka sin egen blogg i ett gästbloggsinlägg. Sååå klickar ni här så kommer ni till världens tråkigaste blogg, aka min blogg heheh. PLZ KLICKA PÅ LÄNKEN<3333333333333
 
Ha det bra, vi hörs väl kanske någon gång, PUSS på er. 
Förresten, lite fina bilder på mig&Hannal här nedanför! Enjoy!
 
 
 
 
 

Freag

TJOHEJ för fredag! Dock hade jag en RIKTIGT jävla dålig dag. Kom typ 3 timmar försent till skolan och var skit sur och trött så gick runt och spred dålig stämning. Så alla gick säkert och störde sig som fan på det. Nu e jag hemma och har köpt två tidningar, mitt FAVORIT bröd och godis.... E fortfarande sur och känner för att slå någon. Nån frivillig? Egentligen e det jag behöver en tjejkväll... Men alla mina tjejkompisar e antingen på klassresa, ska på resturang, ska bort, ska vara med någon annan och BLÄ! Vill ingen vara med mig liksom? HAHA ååååh det e du och jag magen, du och jag! (ni som inte vet vem Clara Henry e fattade inte vad jag mena med mag-grejen). Nu ska jag kolla på desperate house wifes och sen ska jag supa bort mina bersymmer. Eller nej det ska jag inte förresten... Att kröka helt själv=alkis varning. Hejdå era fula jävlar!

Om nån som känner mig läser detta (alla som läser min blogg känner mig HAHA faiiiil) får gärna messa eller ringa. Eller dö.


svåra idioter

Jag stör mig sjukt mycket på "djupa och svåra" människor. Människor som går runt och tror dom är inspirerande för att dom är helt omöjliga att förstå!Människor som tror att dom är bättre än oss normala människor, just för att vi är normala och tråkiga. Människor som bara pratar om meningen med livet och som är värsta känslo-explotionen! Jag vet inte om jag tappade er på vägen där, eller om ni förstår vilken typ av personer jag menar? Dom brukar ha svarta kläder och lyssna på djup och konstig house inspirerad musik. Och till dom vill jag bara säga....

DET FINNS INGEN JÄVLA FÖRUTBESTÄMD MENING MED LIVET! Det är ju upp till var och en att hitta på en egen mening. För vissa är det att resa, för andra är det sin hund. För vissa är det musik, för vissa är det att klaga på dagens ungdommar (ja, jag pratar om ER pensionärer!). Dom där djupa människorna kan sluta med att överanalysera allt och inte tänka så mycket och bara hänga med! Mycket mer roligt... och latare... men fortfarande roligt!


Tumblr_m9x4eqgvcm1r25qen_largeY_112748337_large


Kvälls spa

Fick för mig att ha spa klockan 11 på kvällen, en onsdag och när jag väl fått för mig nått e det kört. Och nu sitter jag här, med nymålade naglar som vägrar torka, svidande ben för jag misslyckades helt när jag rakade dom och väldigt tunga ögonlock. VARFÖR?! Är jätte trött, och måste vänta en kvart till innan nagellacket har torkat helt, och jag vette fan om bag pallar så länge. Ska upp kvart i sex imorron bitti, got some shit to do before school you know (titta på TV hihö).

Nejmen ska fördriva tiden (hålla mig vaken?!) med att läsa bloggar. Btw hata inte min rosa Hello Kitty sov tröja.


Mys som vanligt

Nu blir det pankaks-chailatte-film-frukt mys med Alice! Kraaaam


Oh yeah! We've got the door in the Hood!

Haha, ni som såg svenska Hollywood fruar fattar rubriken! Enligt Maria har dom "the door in
the hood", haha. Ska sova och gråta lite över att mitt hår är så slitet att det går av hela tiden! Buhuuuu, vill inte ha kort och tunt hår! Får lägga av med att färga det 24/7. HAHAAHAA det där lät ju nästan trovärdigt! Imorron ska jag till skolan. Alice och jag kommer vara dom enda åttorna i hela skolan eftersom alla andra åttor ska ha idrotts dag, och båda vi har varit sjuka så vi skippar det. Kommer nog bli en chill dag! Efter skolan ska Alice följa med mig hem och ta med hennes RIKTIGA chailatte pulver, jag har ju bara kanel i latte och säger att det är chailatte, hahaha.

En bild från i lördags när Chrille och jag gungade HAHA

 


Mysigt


Duktig

Jag pluggar på, har gjort det i två och en halv timme. Jag har ganska mycket kvar (pluggar engelska), en uppsats om mina "framtidsdrömmar", svara på 16 frågor om amerikas och australiens skolsystem/skolor, göra en uppsats om sydafrikas skolsystem och lite andra smågrejer som går snabbt. Allt måste bli klart idag så jag måste skynda mig, men jag jobbar ju bäst under press så det är lungt. Hoppas jag... Måste lära mig massa glosor också, dom där jävla glosorna som man alltid glömmer bort, bara några få som fastnar i huvudet. Jag funderar faktisk på att ta en paus nu och äta något och få lite ny energi. Min chailatte tog slut. Och om chailatten tar slut gör energin också det!
 
MEN GUD min blogg har blivit en plugg blogg ju! Inte okej! Eller jag kanske peppar er (eller stressar rättare sagt) att plugga? När mitt plugg flow tar slut kan jag gå in i blogg arkivet och se hur duktig jag var förut, haha.
 
NU LA SIG MN KATT PÅ ALLT SKOLARBETE SÅ JAG FICK EN ANLEDNING ATT TA EN PAUS, TACK BEBIS HAHA!
Tumblr_lrse5whh0f1r1c6jgo1_r2_500_large
 

Ännu en sjuk dag

Blev hemma idag i igen, svettas och skakar om vartannat. Dricker chailatte och kollar på en film. Dagens planer är väl att sega, plugga lite och knarka Alvedon eller något. Kanske knarkar Ipren istället...



Planer

Sitter och planerar nästa helg. Den här helgen ska jag till landet, och så länge alice och tilde e där så är jag nöjd haha. Nästa fredag ska jag ut och äta med Alexandra och Emma på TGI, sen lördagen och söndagen vet jag inte än. Ska nog plugga på söndagen (eller iallafall några timmar av den höhö) och på lördan får jag väll se vad livet tar mig, hihi. Jag har blivit jätte "älska och respektera livet, älska dina vänner, älska dig själv, jag vill ha världsfred och jag vill vinna miss sverige" typ, haha. Hippie, japp japp. Nu ska jag gå och sprida glädje genom att ligga i soffan och kolla på TV, puss.
 

Mästerkock, japp japp!

Lagade mat till mamma och pappa. Blev bra faktisk! Lagade thai kyckling soppa. Jag älskar att laga mat, något av det roligaste jag vet. Fast jag kan inte koka pasta och ris... HAHA! Det kan ju vara bra att kunna när man flyttar hemifrån, fast det är ju några år kvar. Eller asså, måste och måste? Jag kan leva ett liv utan pasta och ris. Kan man vara pasta och ris-vegetarian? För det ska jag bli. Så ja... Nu vet ni hur mitt liv kommer se ut om tio år. Trött, svag, ful och ensam - all because of the kolhydrater som jag inte fick i mig. Men det e väll kul... Eller?


Kaffe är ett känsligt ämne för mig

Mamma: Hanna vad dricker du?

Hanna: kaffe med kanel.

Mamma: ÅÅÅ ge mig!

Hanna: men asså okej då...

Mamma: men hanna, det smakar ju inte kaffe alls? Hur mycket kaffe är det i egentligen?

Hanna: en tesked, resten är skummad mjölk och kanel.

Mamma: men då är det ju inte kaffe...?

Hanna: MEN JAG GILLAR JU INTE KAFFE HAR JAG JU SAGT, VARFÖR STÖR DET DIG SÅ JÄVLA MYCKET?!


*får damp och springer skrikande där ifrån med händerna i luften*

Mamma: Okej.... förlåt för att jag nämne något?


 
Ja... Att jag inte gillar kaffe är ett känsligt ämne för mig.... HAHAHA

 


Mina favorit låtar

Va va voom - Nicki Minaj
 
The girl - City and colour
 
The botten is nådd - Timbuktu
 
Levels - Avicii sxrillex remix
 
Paradise - Coldplay
 
Tumblr_lx8wnwg9bl1r14gyzo1_500_large

Det går bra nu

Tog mig själv i kragen och sitter och pluggar engelska och tycker att det faktiskt är kul! Fast i oförsig har bag väldigt lätt för engelska och gillar ämnet, så det är nog därför haha. Gjorde mi själv en chai latte också, det ända som fattas nu är Chrille och Alice sen skulle allt vara perfekt! Hahaha nu ska bag fortsätta puss!

FÖRRESTEN krya på er bebisar <3 Chrille och Alice alltså


Plugga

Ååååh jag måste verkligen plugga... Ingen skola för mig idag, men det betyder inte att skolan stannar upp. Jag har mycket att göra och blir så jävla arg på mig själv för att jag inte tar tag i skiten! Sitter och kollar på en film som jag inte alls hänger med i och bara sitter här och känner mig helt lost. Mamma är hemma och är magsjuk... MYS! Eller inte. Jag börjar på riktigt tro att hon har smittat mig! Mår illa som fan.


Marceloooo och grönan

E påväg hem från grönan. Var där med Tilde, Alice, Ebba och Emma. Bästa ju! Första gången jag träffade Emma, hon var supääääär skön. ÅÅÅH vet ni?!!??! Vi träffade marcelo, Annika, Lars och hanna R från big brother! Gick fram till Marcelo och bah "TJAAA ni är fan alltid på grönan haha, har ni inget liv eller" sen kom jag på att jag inte känner han... Men det känns ju som det eftersom man följt han i så många månader! Han var iallafall ganska kort och Annika var en dvärg haha. Hanna och Lars är också jätte korta! Fast jag tog bara kort med Marcelo, han var skit trevlig och glad och inte alls elak som bb har framställt han. Dööö bb dööö! Haha


bästa

Jaaa.... Ikväll har man hunnit med att: Skrattat, gråtit (till remember me, sååå bra film sååå snygg rob), ätit kräftor, fått sex undervisning av en läskig tant, träffat maaaassa människor, dansat, ramlat ner från ett träd, gått runt på skälbys gator, fått många KONSTIGA komplimanger, hamnat vid fel sida av bordet med konstiga och sne fulla (inte roligt fulla) människor, badat i godis, hamnat i matkoma, lekt bartender och blandat stark öl och coca cola HAHA jag suger ju så jävla kreativ och allt, varit allmänt jävla grym som man är liksooom och myyyyycket mer. Värd och rolig kväll jöööh! Puss på er

Nu äre fest